Имаме план за реконструкция на 100 квартални улици. На среща

...
Имаме план за реконструкция на 100 квартални улици. На среща
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Имаме план за реконструкция на 100 квартални улици

" Имаме проект за реорганизация на 100 квартални улици. На среща с жители в регион „ Сердика “ показах концепцията на Вътрешна македонска революционна организация, част от програмата ни за ръководство на София, за ремонт и реорганизация на основни квартални улици ".

Това заяви претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София Карлос Контрера.

" Вътрешна македонска революционна организация има проект в идващите четири години да се реконструират и изградят 100 вътрешно квартални улици. Проектите ще бъдат определяни на правилото от периферията към центъра, като започваме с южните и северните квартали на София. Ежегодно във всеки столичен регион ще бъде провеждан референдум за установяване и включване на квартални улици в листата за създаване и реорганизация. Нарекохме този план „ Програма 100 за кварталите “.

От 2024 година започваме с:

- Основен ремонт и реорганизация на ул. „ Любляна “, столичен регион „ Овча Купел “– замяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари и ново улично осветяване.

- Основен ремонт и реорганизация на ул. „ Димитър Пешев “, столичен регион „ Искър “ - замяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветяване.

- Основен ремонт и реорганизация на ул. „ Слатинска “, столичен регион „ Слатина “ - замяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветяване и в допълнение улично озеленяване.

- Основен ремонт на бул. „ Христо Смирненски “, столичен регион „ Лозенец “- замяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветяване и в допълнение улично озеленяване.

- Основен ремонт и реорганизация на бул. „ Илиенско шосе “, регион „ Надежда “ – замяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветяване.

- Основен ремонт на ул. „ Иван Йосифов “, регион „ Сердика “ – замяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътното платно, тротоарните настилки и ново улично осветяване.

- Програма 100 за кварталите е част от цялостната тактика на Вътрешна македонска революционна организация фокусът в ръководството на столицата да бъде в кварталите, а не както до момента – центъра и жълтите павета "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР