Имаме пилоти, с които може да се гордеем, но няма

...
Имаме пилоти, с които може да се гордеем, но няма
Коментари Харесай

Румен Петков: Ние сме държава убиец

Имаме водачи, с които може да се гордеем, само че няма страна, която да се грижи за тяхната подготовка и създаване. 

Това съобщи пред БНР Румен Петков, водач на партия АБВ. Петков разяснява авиокатастрофата на летище " Граф Игнатиево ", при която починаха двама български летци. От Военната прокуратура оповестиха, че се работи по три версии, с цел да се откри повода за нея – човешка неточност, техническа нередовност или погрешно заложена команда.

През 2019 година Румен Петков подава сигнал в прокуратурата поради подозрението в обезпечаването на надеждни и безвредни елементи за самолетите ни.

" Сигналът остана без последици. Ползва се български медиатор, с цел да се разпореди ремонт на самолетите на компания, която е нелицензирана. Това отсрочи намиране на ремонтни решения с дълго време. За страдание, забавянето докара до вреди за Военновъздушни сили.

Ние сме страна палач. Нашите водачи имат 30 летателни часа годишно. При състояние, че са имали 250 до 300.

Отправям зов към военната прокуратура да се върне обратно във времето и да види по какъв начин беше извършена първата поръчка, забавянето – по какви аргументи, кой персонално носи виновност

и за какво подписахме контракт за самолети F – 16, платихме 3 милиарда и още не ги получаваме ".

Той разяснява и процеса на консолидация в лявото политическо пространство у нас.

" Предлагаме политиките и по-късно търсим хора, които да ги осъществят. Загубихме време, само че се надявам, че всеки от нас ще продължи да върви по пътя на консолидация на цялата общественост.

През последните години доста се трежова от този вид внушения, които стартират нормално два месеца преди изборите – тези ще влязат, онези-няма. Много хора се демотивират. Гласувайте и не се поддавайте на внушения! "

Разговорите с кого може да се влезе в ръководството са прекомерно преждевременни, изясни Петков. " По-важният диалог е за какво и в името на какво ". Той въпреки всичко уточни, че  " ГЕРБ в този си тип са мъчно за преглъщане формирование от всеки, който би желал да покаже воля за осъществяване на политика в името на публичния интерес ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР