Имаме парламент, който е различен от всички предишни и той

...
Имаме парламент, който е различен от всички предишни и той
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Няма нужда да се лъжем, че този парламент едва ли ще изкара пълния си мандат

Имаме парламент, който е друг от всички предходни и той е друг, тъй като закъсня с 6 месеца. Закъсня с 6 месеца, тъй като предходните ръководещи се бяха вкопчили във властта и отхвърлиха да изпълнят една от главните процедури в демокрацията - предварителни избори. Това съобщи в първата си тирада като депутат от името на ПГ на " ИТН " зам.-председателят на партията Тошко Йорданов.

В тази пленарна зала има хора, които стачкуваха една година, има депутати, които бяха на жълтите павета да стачкуват и които, ядоха пердах от полицията, сподели още Тошко Йорданов.

Няма потребност да се лъжем, че този парламент надали ще изкара цялостния си 4-годишен мандат, съобщи още заместникът на Слави Трифонов.

Той обаче изясни кои са целите, по които неговата партия незабавно ще стартира да работи.

Основната задача е наложителна смяна в Изборния кодекс. Има няколко обикновени неща, които желаят хората и този парламент е задължен да ги направи, безапелационен е Йорданов.

Това са:
да се махне ограничаването за секциите за гласуващите българи в чужбинада могат те да гласоподават по пощатада се разпусне остарялата ЦИК и да се избере новада се вкара 100% машинно гласоподаване да се вкара видеонаблюдение на изборите
" ИТН " още през днешния ден ще внесем подготвени промени в Изборния кодекс и подготвени промени в Закона за политическите партии, с цел да може дотацията да бъде 1 лева на глас, добави Йорданов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР