Имаме пълно съдействие на китайските власти. Дано разрешат полет с

...
Имаме пълно съдействие на китайските власти. Дано разрешат полет с
Коментари Харесай

Захариева с нова информация за Боян Петров

Имаме цялостно подпомагане на китайските управляващи. Дано разрешат полет с хеликоптер, нещо което за първи път ще създадат от Катманду. Това сподели в ефира на bTV вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева.

" Днес изпратихме още трима спасители, с цел да има повече хора и да се тръгне в разнообразни направления. 24/7 имаме връзка с тях ", добави тя. " Все още няма дефинитивно позволение за полета, тъй като на няколко пъти сменят компаниите. За едни компании се оказва, че нямат застраховки, за други пък се оказва, че водачите нямат позволение. Вятърът към момента не е задоволително слаб, в последните дни ветровете в действителност са ураганни. На техниката не й е елементарно да лети, да не кажа невероятно. За през днешния ден прогнозите са по-позитивни, стискаме палци ", съобщи министърът.

Относно това, че дамата на Боян е отворила дарителска сметка за избавителната акция на Боян, тя написа: " До момента не става въпрос за пари. Както споделих, други са проблемите. Иначе Радослава е права, множеството компании го вършат за облага ".

Захариева разяснява и случая с тежкоболната Теодора, която дойде от Бразилия: " Мисля, че направихме всичко, което трябваше и Теодора към този момент е в България покрай фамилията си. Сигурна съм, че ще получи съответно лекуване. Призовавам хората да са деликатни и да не се доверяват на хора, употребяващи човешката тъга по ужасяващ метод ".  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР