Имаме пълна готовност армията да бъде разположена по границата. Това

...
Имаме пълна готовност армията да бъде разположена по границата. Това
Коментари Харесай

Президентът Радев: Имаме пълна готовност армията да бъде разположена по границата

Имаме цялостна подготвеност армията да бъде ситуирана по границата. Това сподели президентът Румен Радев пред публицисти в Рудозем, предаде  „ Фокус “.

„ Плановете за взаимоотношение сред Министерството на защитата и Министерството на вътрешните работи са обновени съгласно днешната конюнктура. Имаме цялостна подготвеност армията да бъде ситуирана по границата. Очаквам в скоро време държавното управление да вземе това свое решение. Призовавам Народното събрание да актуализира бюджета най-малко в тази част за запазване на границата, с цел да може това разполагане на българската войска по границите да не бъде за сметка на бойната подготовка “, изясни той.
 Прогноза: Областните шефове може да са база за президентска партия Прогноза: Областните шефове може да са база за президентска партия
Областните шефове са измежду най-горещите последователи на президента Румен Радев и може да станат гръбнак на възможна негова партия...

Румен Радев разяснява и работата на служебното държавно управление от позиция на здравната система: „ Най-важното е да се укрепи здравната система. Трябва всеки българин, който има потребност от обзор, незабавна помощ, да бъде настанем, в болница или да му бъде обърнало задоволително внимание като наблюдаване, медикаментозно обезпечаване, лекуване в домашни условия, да го получи. Служебното държавно управление работи сполучливо в тази насоки като търси баланс “.

По думите му в случай че се мине към строги ограничаващи ограничения, би трябвало да има позволено харчене в хазната, тъй че да има поддръжка на бизнеса.

 

Какво още сподели президентът за изборите -

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР