Имаме още време, за да дооценим как Българското председателство ще

...
Имаме още време, за да дооценим как Българското председателство ще
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова: Няма причини за оставка на правителството, но промени в състава са възможни

Имаме още време, с цел да дооценим по какъв начин Българското председателство ще се отрази на страната ни и политическия живот. Всички си мислеха, че е значимо да не се случи гаф, да мине, само че сегашната обстановка демонстрира, че България се оправи извънредно добре. Това е констатация на нашите сътрудници. Това съобщи началникът на политическия кабинет на премиера Борисов Румяна Бъчварова в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

По думите й това значи, че за първи път българско държавно управление има запас на доверие, който идва извън. Това ще въздейства позитивно на политическия живот на кабинета.

Правителството в целия му състав работи интензивно, оферират се решения, мисля, че българските жители би трябвало да са удовлетворени, да имат самочувствие от това, което направихме през председателството, сподели Бъчварова.

Според нея промени в състава на държавното управление във всеки миг са вероятни, само че няма аргументи за оставка на кабинета.

Бъчварова разяснява и различията на държавното управление с президента Румен Радев. Според нея няма държавен глава, който да не се е радвал на толкоз огромна поддръжка, като самата институция носи 30% в допълнение утвърждение.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР