Имаме още няколко изтичания на информация за iPhone 15, а

...
Имаме още няколко изтичания на информация за iPhone 15, а
Коментари Харесай

Теч на характеристики на новия iPhone 15 Pro Max подсказва какво да очакваме и какво не

Имаме още няколко приключвания на информация за iPhone 15, а последните клюки за спецификациите в мрежата сочат два съставния елемент, които няма да се трансформират по отношение на гамата iPhone 14

Заедно с още два, които ще се трансформират.

Тези детайлности са предоставени от известния типстър Revegnus в Twitter и обгръщат екрана, модула на главната камера, процесора и оперативната памет на iPhone 15 Pro Max.

Телефон, който в някои случаи се назовава и iPhone 15 Ultra.

Ако към този момент оставим настрани въпроса с наименованието, телефонът явно резервира като съществена камера същия 48-мегапикселов датчик IMX803 от Sony, който се намира в iPhone 14 Pro Max. Това опонира на предходни известия, сочещи въвеждането на Sony IMX903 със същия брой мегапиксели, само че с по-голям датчик (за хващане на повече светлина).

Екран и процесор

Очевидно същата остава и технологията на OLED панела – M12. Очаква се обаче този път дисплеят да бъде малко по-къс и малко по-тесен спрямо непосредствения си предходник. Звучи, като че ли и рамките на екрана ще бъдат по-тънки от всеки път.

Ще има и някои действителни усъвършенствания: 

Източникът удостоверява необятно упования скок към процесора A17 Bionic за iPhone 15 Pro Max, а оперативната памет явно също ще бъде увеличена – от 6 GB на 8 GB.

Би трябвало да получим iPhone 15 Pro Max (или iPhone 15 Ultra) и останалите три модела през септември, в случай че Apple се придържа към нормалния си график. Преди това следва WWDC 2023 при започване на идващия месец, където ще чуем всичко за идните софтуерни актуализации на Apple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР