„Имаме още малко работа преди да обявим кандидата ни за

...
„Имаме още малко работа преди да обявим кандидата ни за
Коментари Харесай

Ген. Атанасов обяви какъв ще бъде кандидатът за президент на...

„ Имаме още малко работа преди да обявим претендента ни за президент. Той би трябвало да има непоколебим цивилен профил. Търсим противовес на настоящия президент – да не е човек от армията, би трябвало ни жител, който познава добре устройството на страната и да може да излъчва правдивост “. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов пред Българска национална телевизия..

„ За да може да бъде решена политическата рецесия в страната, е нужно да се търси настройка на единомислещи партии.

„ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ имаме общи цели, като ограничение на битката с корупцията, да вземем за пример. Ние резервираме нашата поддръжка. Насърчени сме от гласоподавателите си да продължим пътя си. Сигурен съм, че ще бъдем стабилен фактор и в идващия парламент “, акцентира той.

„ Новата групировка възнамерява среща с нас, тъй че такава ще бъде осъществена. Нашето предложение беше да се явим с общи листи, като коалиция, само че това ни бе отказано “, уточни Атанасов.

„ Не сме решили главният проблем в страната – да отстраним борисовата страна от власт. Това изисква мощно изпитание. Тук не е значимо кой в коя част на политическия бранш се намира. Важно е да се излъчи държавно управление на смяната.

Необходим е работещ парламент, тъй като са нужни промени в Конституцията. Нужна е държавническа мъдрост, с цел да се реализира правосъдна промяна. Трябва да се работи настойчиво “, изясни съпредседателят на " Демократична България ".

По думите му е извънредно значимо да има и работеща стопанска система.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР