Имаме огромен брой кризи, с които веднага трябва да се

...
Имаме огромен брой кризи, с които веднага трябва да се
Коментари Харесай

Петков: Започвам с наводненията, тока и COVID кризата

„ Имаме голям брой рецесии, с които незабавно би трябвало да се захванем. На първо място наводненията. След това енергийната рецесия, би трябвало да избегнем по всевъзможен метод цените за битовите консуматори да скочат “, това съобщи след клетвата определеният за министър председател Кирил Петков.

На въпрос по какъв начин тъкмо ще се оправи с цената на тока, тъй като Корнелия Нинова по-рано даде поръчка, че няма да има нарастване за бита той отговори по този начин:

„ Всичко, което зависи от нас ще го вършим на 100%. Народното събрание би трябвало да назначи най-хубавите експерти в КЕВР на мястото на хората с изминал мандат. “

Петков се зарече, че измежду първите неща по тематиката е да организира и диалог в гръцкия си сътрудник, чието име обаче му убягна.

„ Един от първите ми интернационалните диалози ще бъде с моя сътрудник от Гърция, с цел да забележим до къде е тази газова връзка, сподели още Петков.

Избраният за министър-председател разяснява и Коронавирус рецесията. Той даде поръчка, че ще работи за повдигане на имунизацията.

На въпрос на публицисти по какъв начин ще го направи както повече от 7 месеца служебните кабинети не са го създали. Той съобщи, че имат няколко хрумвания, само че най-много, че това ще стане с назначението на специалисти.

„ Ще назнача проф. Аргирова за мой консултант. Тя е специалист. Трябва да има и експерти по кардиология, имунология, които да изясняват на хората. Много хора ги е боязън да се имунизират, не че са антиваксъри. “, изясни Петков.

Новоизбраният министър председател даде поръчка, че ще върви пешком из софийските улици, с цел да вижда действителните проблеми на хората.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР