Имаме облекчение, че нашите ученици се връщат на училище и

...
Имаме облекчение, че нашите ученици се връщат на училище и
Коментари Харесай

Училища в Портланд, Орегон, постигнаха предварителна сделка със синдиката на учителите след почти едномесечна стачка

„ Имаме облекчение, че нашите възпитаници се връщат на учебно заведение и знаем, че отсъствието от учебно заведение през последните три седмици — изчезнали съученици, учители и учене — беше мъчно за всички “, сподели в изказване шеф Гуадалупе Гереро.

Съюзът на учителите сподели, че предварителната договорка е огромна победа както за учителите, по този начин и за учениците в области като размер на класната стая, заплати на учителите, здраве и сигурност и поддръжка за психологично здраве за деца, които към момента се борят с пандемията. Учениците ще компенсират пропуснатите образователни дни, като съкратят една седмица зимна почивка и прибавят дни през новата година.

„ Този ​​договор е повратен миг за учениците, фамилиите и преподавателите в Портланд “, сподели президентът на Асоциацията на учителите в Портланд Анджела Бонила. „ Преподавателите са обезпечили усъвършенствания по всички наши основни проблеми.... Педагозите вървяха по колони паралелно със фамилии, възпитаници и съдружници - и заради това нашите учебни заведения получават допълнителн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР