Имаме няколко гласувания с над 120 гласа, което показва, че

...
Имаме няколко гласувания с над 120 гласа, което показва, че
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Способни сме дори на компромиси, които носят щети

" Имаме няколко гласувания с над 120 гласа, което демонстрира, че в това Народно заседание има някакви равнища на единодушие. Големият проблем е политическият нарцисизъм и инерцията от изборите ", разяснява пред bTV заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

" Има партии, които осмислят съществуването си, единствено с това, че са срещу нас и са отрицателно настроени. Ние демонстрираме, че сме способни да вършим взаимни отстъпки, които даже носят вреди. Правим всичко допустимо, с цел да има работещо държавно управление, което да носи отговорност за всичко, което се случва сега, да се бори с рецесията и да ръководи България в сложната обстановка. Необходим ни е настоящ парламент ", уточни още той.

Според него диалозите вървят мъчно и от един месец са извършени два такива публично пред камери. 

" Нашата задача е да тестваме настроенията и упованията. Трябва да мислим ексцентрично. Правим всичко допустимо, с цел да има работещо държавно управление, което да носи отговорност за всичко, което се случва сега, да се бори с рецесията и да ръководи България в сложната обстановка. Необходим ни е настоящ парламент. България би трябвало да има държавно управление и всеки би трябвало да потъпче партийното си его. Склонни сме да вършим жертви ", разяснява Дончев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР