Имаме нулева работа по Плана за възстановяване и устойчивост, като

...
Имаме нулева работа по Плана за възстановяване и устойчивост, като
Коментари Харесай

Тома Биков: Радваме се, че оценката на президента по отношение на Минеков съвпада с нашата

Имаме нулева работа по Плана за възобновяване и резистентност, като рискуваме въобще да бъде провален за българската просвета - това са 46 милиона за цифровизация и още толкоз културни действия. Нула работа по този въпрос. Да не приказваме за раздорите в креативната общественост, с персоналното присъединяване на министъра. Това сподели в коридорите на Народното събрание Тома Биков от ГЕРБ.

„ Очакваме подготовка на изборите от страна на служебния кабинет, с цел да може към този момент 49-то Народно събрание да бъде работещо ", разяснява още Биков.

„ Има браншове, в които министрите се оправят относително добре, има други, в които се оправят относително неприятно. Радваме се, че оценката на президента във връзка с господин Минеков съответствува с нашата. Ако има истинки мощен неуспех, това е в областта на културата ", съобщи Тома Биков от ГЕРБ във връзка с служебната власт.

Днес президентът издаде декрет за назначението на новия длъжностен кабинет, чийто състав е същия като предходния, като се изключи министъра на културата. На поста вместо досегашния Велислав Минеков е назначен диригентът Найден Тодоров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР