Имаме нужда съпругът ми да бъде президент още четири години,

...
Имаме нужда съпругът ми да бъде президент още четири години,
Коментари Харесай

Мелания Тръмп: Мъжът ми постига резултати

Имаме потребност брачният партньор ми да бъде президент още четири години, съобщи Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил, хвалейки Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, изключително за реакцията на "ужасната пандемия " от COVID-19, съобщи Агенция Франс Прес.

"Това не е обичаен политик. Той освен приказва, а реализира резултати ", сподели първата дама, критикувайки, сходно на американския президент, отношението на медиите към него.

Във втората вечер на конгреса на Републиканската партия, на който тематиката за ковид съвсем отсъстваше, тя обърна внимание на провалите, породени от вируса.

"От март насам животът ни радикално се промени. Знам, че доста хора се тревожат, и желая да знаете, че не сте сами ", сподели Мелания в словото си, произнесено в градината на Белия дом.

Обещавайки, че Тръмп ще направи всичко, което е по силите му, с цел да се погрижи за потърпевшите, тя осъди офанзивите от лагера на демократите и "клеветите " на медиите.

Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил засегна и тематиката за расизма и митингите, които раздрусват Америка, съобщи ДПА. Тя призна, че в историята на страна има образци за една жестока действителност, само че прикани да се гледа в бъдещето. "Приканвам хората да се обединят по един цивилизован метод, тъй че да можем да работим и живеем по стандартите на американския ни блян ", съобщи тя.

Първата дама загатна словенския си генезис и емигрирането си в Съединени американски щати и съобщи, че на изборите през ноември с горделивост ще гласоподава за Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР