„Имаме нужда от стабилно управление”, каза кметът на Пловдив Иван

...
„Имаме нужда от стабилно управление”, каза кметът на Пловдив Иван
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Имаме нужда от стабилно управление

„ Имаме потребност от устойчиво управление”, сподели кметът на Пловдив Иван Тотев по bTV.

По думите му когато градът се готви да бъде столица на културата през 2019 година, Пловдив има потребност да е устойчиво ръководството.

„ Не мога да предсказвам какво ще се случи, само че се надявам да имаме гаранции за устойчиво управление”, добави Тотев.

По мотив делото против Иван Тотев, съгласно което той е ощетил общината със средства при построяването на зоопарка, кметът разяснява, че в сходни случаи не би трябвало да се разясняват тези тематики пред медиите. „ Категорично, общината не е ощетена. Смятам, че това, което се прави в този обект ще бъде нещо прекрасно”, безапелационен е Тотев.

Пловдив се готви да бъде Европейска столица на културата през 2019 година, като се чака там да дойдат доста туристи от целия свят. Въпреки това централният площад на града, прочут като „ Главната” не е приключен.

„ Това е площад, който е там от 2000 години, там е римският конгрес. Няма по какъв начин подобен значим обект да бъде изработен от през днешния ден за на следващия ден, тъй като гоним някаква дата. Площадът с настилката и осветлението ще бъде подготвен през декември”, безапелационен е Тотев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР