Имаме нужда от една правосъдна реформа, която да обединява всички

...
Имаме нужда от една правосъдна реформа, която да обединява всички
Коментари Харесай

Президентът: Финансите на България са стабилни, спекулации са, че ще се орязват заплати и пенсии

Имаме потребност от една правосъдна промяна, която да сплотява всички партии. Очаквам за повторно препоръчаните промени от Министерство на правосъдието да бъдат признати в Народно събрание. Това съобщи президентът пред публицисти след конференцията " Антикорупция и национална сигурност ", съобщи кореспондент на

България дължи пълноценна правосъдна промяна на своите жители, безапелационен е той.

По думите му Служебното държавно управление предлага промени, които да бъдат признати от постоянни кабинети. Попитан дали България е превзета страна, той реплекира с думите да му покажат държва, която не е превзета. " Трябва да имаме признат механизъм за надзор на основния прокурор. Големият проблем в България е изборното правораздаване. Не може да се хвърлят елементи от някакви СРС без да се дават повече детайлности ", сподели президентът.

Що се отнася до това дали България е пред банкрут, той съобщи, че финансите на страната са постоянни. " Абсолютни спекулации са, че ще се орязват пенсии и заплати. Абсолютно спекулации са, че ще се теглят нови заеми. Очкавам едно съществено отношение към финансите на страната и желая да благодаря на Министерство на финансите, че държи финансите постоянни, отсече Радев.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР