Имаме нужда държавата реално да работи. Има един-двама, които разбират

...
Имаме нужда държавата реално да работи. Има един-двама, които разбират
Коментари Харесай

Сърменов с прогноза: Към края на годината ще се говори за смяна на политическия модел

Имаме потребност страната действително да работи. Има един-двама, които схващат от политика, другите обслужват ползи. България има потребност от хора, които крепко да работят с радикални дейности, а не да угаждат. Към края на годината ще се приказва за Велико народно събрание и промяна на политическия модел. Това сподели шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов за " Офанзива ".

" Политическата класа е част от обществото, а народът е дребен, тъй че по някакъв метод всеки познава политик. Те са и толкоз жалки в това, което правят. Има един двама, които схващат от политика, другите обслужват ползи. Най-трудният развой е да се погледнеш в профил, с цел да забравиш за личните си показа, с цел да схванеш ситуацията'', разяснява той. 

Според него това, че България е стигнала до патова обстановка е цел, а не случайност. " Недоволството подреди нещата по същия метод като преди, единствено че излязохме от релсите за 3 години. Европа стартира да прибира положителното си отношение от нас ", счита Сърменов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР