Имаме ново мнозинство, парламентарната практика е такава, че то трябва

...
Имаме ново мнозинство, парламентарната практика е такава, че то трябва
Коментари Харесай

Мирослав Иванов, ПП: Да видим дали колегите от новото мнозинство са се обединили за председател на НС

Имаме ново болшинство, парламентарната процедура е такава, че то би трябвало да си уточни ръководител. Да забележим дали сътрудниците от " Възраждане ", Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и ГЕРБ, откакто са се обединили по някои въпроси, са се обединили и по тематиката ръководител на Народно събрание. Това разяснява пред Българска национална телевизия изпълняващият длъжността ръководител на Народното събрание Мирослав Иванов от " Продължаваме промяната ".

Има 14-дневен период тази точка да бъде импортирана в дневния ред, тъй че нищо притеснително няма и няма да застрашим работата на Народно събрание, увери той и изясни, че дотогава ще продължава да извършва длъжността.

Иванов изясни, че по неверен метод са интерпретирани думите му от през вчерашния ден, че Никола Минчев още веднъж ще бъде препоръчан за поста, само че той е най-подходящата кандидатура.

РЕДОВНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА Народно събрание ОТ 9:30, КАКТО И ИЗВЪНРЕДНОТО ЗА ГЛАСУВАНЕ НА ВОТА В 19:10 Ч МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ НА ЖИВО НА И ВЪВ НА " Пожарна охрана СВЕТА И У НАС "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР