Имаме нова тройна коалиция - между ГЕРБ, ДПС, БСП. Това

...
Имаме нова тройна коалиция - между ГЕРБ, ДПС, БСП. Това
Коментари Харесай

Атанас Атанасов посочи коя е новата тройна коалиция

Имаме нова тройна коалиция - сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия. Това съобщи в студиото на „ Събуди се ” съпредседателят на „ Демократична България " Атанас Атанасов.

„ Народно събрание се ръководи от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Не може да си визиите какъв тандем са. Росен Желязков и Йордан Цонев са като „ скачени съдове ”. Работят съвършено в Народното събрание, подреждат си дневния ред, както им е комфортно. Имаме нова тройна коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия. Няма да преговаряме с този, който си стои в сараите и този, който стои в Банкя ”, разясни той.

И добави, че не схваща тактиката на ГЕРБ. „ Два месеца съвсем след изборите никой не чу да се водят, каквито и да било договаряния за болшинство с първия мандат. Голяма борба беше да си купят изборите и съумяха. Ами в този момент? Има толкоз доста сигнали за платен избор. На тези избори страната не противодействаше дейно ”, сподели още съпредседателят на Демократична България.

Всички бягат от отговорност и не желаят да ръководят поради тежката зима, която ни чака, счита той.

„ Искаме гласност. Имаме условия, които, в случай че бъдат подкрепени, сме подготвени да поемем отговорност за ръководството на страната. Трябва смяна на Конституцията, с цел да си отиде Иван Гешев ”, добави Атанасов.

Той разяснява още мигрантската вълна, честите гонки с полицията и неприетата оставка на основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

„ Оставката няма да реши въпроса. Министерство на вътрешните работи има тежки структурни и организационни проблеми. Тази мигрантска вълна през България е вследствие на сложни аргументи. Границата ни е „ пробита ”. Как желаете командировани служители на реда да се оправят? Те не са готови ”, добави Атанасов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР