Имаме несменяем директор на старческия дом, който е обвинен от

...
Имаме несменяем директор на старческия дом, който е обвинен от
Коментари Харесай

Положението в страната било като в старчески дом

 " Имаме закрепостен шеф на старческия дом, който е упрекнат от група разбунтували се старци, че краде от десертите и си ги крие в нощното шкафче. Това е сюжетът. С подобен сюжет децата, които са пристигнали на рандеву в старческия дом, няма по какъв начин да бъдат трайно арестувани и ангажирани с неговото бъдеще. “ Така общественият антрополог Харалан Александров изясни в ефира на Би Ти Ви обстановката с продължаващите над 60 дни митинги в столицата. Според него недоволството, което изначало бе наречено " митинг на младите " към този момент е " стар и бледен ".

" В момента обществото е мощно разграничено и комплицирано както и безпомощно, а зад това стои неуспех на водачеството. Лидерството в лицето на и на. Имаме нещо като фамилен скандал. Родители са гуша за гуша, а децата са използвани в този фамилен скандал ", изясни още общественият антрополог. Като най-объркващ, най-радикален и най-тъжен, оприличи той митинга, а съществена причина за това е демографска.

" От една страна държавно управление споделя: " Защо вие младежи не ни благодарите, че ви направихме детски площадки, еко пътеки и всевъзможни хубави неща? “ От другатра страна са гневните старци, които споделят: " Младежи, елате при нас да бутнем тираната. Да възстановим своето бъдеще! Отивайте на барикадата! “ На всичкото от горната страна им споделят и по какъв начин да се усещат ", споделя още Харалан Александров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР