Имаме неофициални разговри с ПП и ДБ, но нищо повече,

...
Имаме неофициални разговри с ПП и ДБ, но нищо повече,
Коментари Харесай

ПП кани отровните Бабикян и Хаджигенов за коалицията с ДБ?

Имаме неофициални разговри с Политическа партия и Демократична България, само че нищо повече, съобщи пред БНР пиар специалистът Арман Бабикян от Гражданско придвижване " Ние идваме! ". Той, както и съратникът му и някогашен народен представител адв. Николай Хаджигенов, неведнъж призоваваше за обединяване на " здравите сили " в център-дясно в името на по-добра парламентарна представителност. 

" Присъствието вътре е безсмислено, в случай че няма този синергичен развой на хора с еднообразно мислене, с цел да може да се води що годе равностойна борба. Няма никакво смаляване в ГЕРБ и Движение за права и свободи. Нали виждате кои политически сили пътуват надолу ", уверен е Бабикян.

А съгласно него пътят към обединяване минава и през саможертви: " Ако някой наистима има предпочитание това да се случи, ще преглъща, ще дава обратно и ще даде път на тези, които са знакови имена, с цел да могат да изтеглят най-много електорат. Ако би трябвало, ще се откаже от дотацията си и ще я даде другиму ", разяснява ексдепутатът пред БНР. 

Запитан за какво общността, която представляваше митинга в Народното събрание, се раздели, Бабикян отговори: " Нормално е хората да се разделят по идеологически визии, само че не по главните цели. Този разказ, обвързван с битката с мафията, беше разумно да бъде общо виждане на всичи тези хора, без значение къде се намират съгласно идеологическите си визии.

Моето недоумение е за какво толкоз мъчно се минава по онази пътека, на която са разпределени бухалките и морковите ".

" Отстрани постоянно има изкушения - постове, пари, бъдещи съдружия. В идващия ред е бухалката и тя се случва ", добави Бабикян. 

И предвижда опит за репресии върху " добре познато лице " в хода на акцията за вота на 2 април.

На никого не би трябвало да се отхвърля ролята в митингите, счита той по отношение на ролята на президента Румен Радев и добави: " Хубаво е да бъде оценен съгласно личните му благоприятни условия. Може да завоюва по този метод втория си мандат ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР