Имаме напредък с ГЕРБ. Тази сутрин говорихме, че имаме еднакви

...
Имаме напредък с ГЕРБ. Тази сутрин говорихме, че имаме еднакви
Коментари Харесай

Кирил Петков: Имаме напредък с ГЕРБ

Имаме прогрес с ГЕРБ. Тази заран говорихме, че имаме идентични визии за бюджета. Обсъждахме и регулаторите и регионалните шефове, като за Пловдив и София се избраха за регионални шефове хора, които не са доста огромни партийни дейци, а специалисти. Целта бе да покажем на двете партийни групи какъв е методът за действане и за другите области. Това сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

“Ние следобяд ще изслушаме Димитър Радев за Българска народна банка, ще дадем опция на всички наши депутати да зададат въпрос към него, с цел да сме сигурни, че целите са общи и, че Еврозоната ще бъде голям приоритет. Ще имаме оценка на всеки един претендент, тъй че крайният резултат да е по-добър в случай че единствено една партия взе участие в нейния избор. Хубавото е, че другите депутати имат експертност по другите тематики, тъй че ще може всеки експерт по съответния регулатор да зададе своите въпроси ”, сподели още Петков.

Относно ръководителите на парламентарните комисии Кирил Петков съобщи, че там тежестта би трябвало да е на ГЕРБ, откакто в изпълнителната власт по-голямата тежест е тяхна: “Така ще има положителен резултат на конкуренцията и колаборацията сред двете партийни групи. Комисията по европейските въпроси най-вероятно ще бъде при нас, а огромното болшинство ще бъде при тях. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР