Имаме мощна икономика, която ще ни позволи да вдигнем доходите

...
Имаме мощна икономика, която ще ни позволи да вдигнем доходите
Коментари Харесай

Борисов: Асфалтът не се яде, но инвеститорите идват там, където правим пътища

Имаме мощна стопанска система, която ще ни разреши да вдигнем приходите с 10 % от следващата година и да покриваме всички заплащания. Това сподели министър председателят Бойко Борисов при разкриване на индустриална мощ на компания за безалкохолни питиета в Костинброд, съобщи Българска телеграфна агенция.

Само след няколко дни ще открием най-голямата складова база на Балканите, която се намира на няколко километра отсам, сподели Борисов.

Въпреки, че някой споделя, че асфалтът не се яде, се оказва че вложителите идват, там където вършим пътища. Някой, " добре неинформиран човек ", споделяше, че Кока Кола имали единствено логистична активност в България, а в действителност се оказа, че те имат големи индустриални мощности за 200 млн. лв. с хиляди работни места, уточни Борисов. По време на това ръководство, единствено доникъде на годината, имаме рекорден експорт от България за Западна Европа - близо 28 милиарда лв., добави министър председателят. От посланиците на Съединени американски щати и на Гърция, (които също участваха на церемонията) чухте, че имаме прелестна среда, от ден на ден компании идват и влагат в действителна стопанска система, която ще изнася за Гърция, Сърбия и за Румъния, ще продава и в България. Близо 40 хиляди деца учат в паралелки, които са основани с цел да обслужват производството в страната, сподели още министър председателят.

На идване разгледахме и градежа на автомагистрала " Европа " тъй като тези 850 ТИР-а които излизат от този цех, би трябвало да могат да минават. Искам да окуража вложителите в този цех, ние ще създадем пътя дотук, акцентира Борисов. До дни почваме нов път за индустриалната зона в Божурище, с цел да може да обслужва тези хиляди ТИР-ове с продукция. Борисов прикани притежателите на завода да дават по-големи заплати. В програмата на държавното управление приходите са преди всичко, сподели Борисов. Ангажимента, който сме поели да вдигнем приходите с 10 % от следващата година, ще бъде изпълнен, сподели Борисов.

Пошегувах се с посланика на Гърция, че нашите изтребители ще са Ф16 Блок 70, а техните са Ф16 Блок 50. Въпреки всичките заплащания фискалният запас ни е цялостен, с помощта на мощната стопанска система, сподели Борисов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР