Имаме много притеснения и доказателства, че държавният глава (б. ред.

...
Имаме много притеснения и доказателства, че държавният глава (б. ред.
Коментари Харесай

Плевнелиев обвини президента Радев, че обслужвал интересите на Кремъл

" Имаме доста терзания и доказателства, че президентът (б. ред. - Румен Радев) обслужва непознати ползи. Дотук безапелационно и без подозрение българският държавен глава постоянно е отстоявал по-скоро съветския геополитически интерес, в сравнение с българския и европейския ".

Това съобщи предшественикът му на този пост Росен Плевнелиев в изявление за " България он еър ".

Две години откакто напусна " Дондуков " 2, той твърди, че към този момент няма политически упоритости и се е отдал на фамилния живот и писането на книги. Въпреки това той обилно подлага на критика президента Радев.

" Държавният глава оставя усещането, че работи напук. Че той е по-скоро водач на опозицията, в сравнение с да е президент на всички българи. Като военачалник той приготвя и води своите борби. Не смятам, че тези борби са потребни за българската народна власт ", съобщи Плевнелиев.

Все отново Плевнелиев е оптимист и споделя, че в България има мечтатели, които я трансформират към положително. Убеден е, че новата индустриална гражданска война е реалност и в идващите 10 години всичко ще се промени.

" В тази голяма промяна зависи от нас, българите, да бъдем част от напредъка. Имаме страховит късмет, защото в огромна част от промишленостите, свързани с новата стопанска система, България стои не зле. За страдание, през днешния ден политиката е по-скоро част от казуса, в сравнение с от решението, а ни се ще да бъде противоположното ", безапелационен е брачният партньор на синоптичката Деси Банова.

Плевнелиев дефинира като " недемократично " и " противоконституционно деяние " решението на депутатите от Българска социалистическа партия да бойкотират последните съвещания на Народното събрание. За него това е следващото доказателство, че през 2019 година " ще се нагледаме на доста безобразия ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР