Имаме ли 121 независими депутати, съм сигурен, че ще бъдем

...
Имаме ли 121 независими депутати, съм сигурен, че ще бъдем
Коментари Харесай

Петков: Важно е да имаме 121 народни представители, които са независими да вземат решенията си


Имаме ли 121 самостоятелни депутати, съм сигурен, че ще бъдем доста щастливи да бъдем част от бъдещето ръководство, в случай че ги нямаме - по-добре да вървим на избори. Това сподели пред публицисти министър-председателят в оставка Кирил Петков след откриването на изложбата „ Моралът е положителното “, на която са показани авторски фотографии на доцент доктор Кристиан Таков.

Ние сме почитатели на Кристиан Таков. Той сподели, че България се разсънва. Ако сме задоволително доста хора и следваме образеца на Кристиан Таков, рано или късно смяната ще пристигна в България, разяснява още Петков.

Според него не е толкоз значимо какъв би бил възможният личен състав на предстоящ кабинет в това Народно заседание. Самите хора, които се поставят начело, не са толкоз значими в тази ситуация, значимото е дали ще имаме 121 депутати, които са самостоятелни да вземат решенията си, сподели Петков.

Ако държавното управление не е подкрепено от самостоятелни депутати, а от депутати, които са подвластни, то няма смисъл. Това го правихме шест месеца. Не може да имаме още шест месеца, в които да се усещаме в ръководството, само че да не можем да приемем един антикорупционен закон, съобщи Петков.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР