Имаме класически терористичен акт на Ислямска държава (ИД). Ако трябва

...
Имаме класически терористичен акт на Ислямска държава (ИД). Ако трябва
Коментари Харесай

Николай Радулов за атаката в Москва: Руската вътрешна сигурност има пробойни

„ Имаме типичен терористичен акт на „ Ислямска страна ” (ИД). Ако би трябвало да го свързваме с военните дейности сред Русия и Украйна, – отделят се големи запаси от Русия и вътрешната сигурност явно има пробойни. От това се е възползвала ИД ”. Това съобщи проф. Николай Радулов - някогашен секретар на Министерство на вътрешните работи и учител по национална сигурност в предаването „ На фокус ”. Думите му са след терористичния акт в петък вечерта в съветска концертна зала " Крокус сити хол ”.


Радулов напомни и други места в Европа, където имаше атентати преди. „ В този миг, когато има опити за политизиране на случилото се, е доста значимо да не загубим зоркост. Целта на такава проява е да покаже, че властта на дадена страна не може да отбрани жителите си. Още не е известно до какъв брой ще стигне броят на жертвите ”, добави Радулов.

Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи съобщи, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 надали се съмнява, че това е дело на ИД, само че се пробва да насочи насъбраната неприязън от този драматичен случай против Украйна.

„ Не би трябвало да се губи зоркост, в доста европейски страни като че още нямаме качество на сигурност, която да предотврати подобен опит ”, добави Николай Радулов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР