Имаме информация, че ОЛАФ разследва контрабанден канал за маркови дрехи

...
Имаме информация, че ОЛАФ разследва контрабанден канал за маркови дрехи
Коментари Харесай

Делян Добрев: Имаме информация, че ОЛАФ разследва контрабанден канал за маркови дрехи през ``Капитан Андреево`` - Политика

" Имаме информация, че ОЛАФ проверява контрабанден канал за маркови облекла през граничния пункт " Капитан Андреево ", твърди някогашният енергиен министър от ГЕРБ Делян Добрев.

По думите му този канал включва 550 тира, които по документи транспортират тухли, а в действителност са с маркови облекла и обувки.

" По наша информация за това се води следствие от ОЛАФ и съм сигурен, че няма по какъв начин да бъде скрито ", безапелационен е Добрев.

Според него, " в случай че има такова следствие ", то би следвало да бъде против митничари от пункта. 

Европейската работа за битка с измамите е генерална дирекция, която пази финансовите ползи на Европейския съюз. 

През февруари предходната година завърши следствие на ОЛАФ, съгласно което българското Министерство на вътрешните работи е нарушило изискванията на своето съглашение с Европейската комисия за разпределяне на безплатни средства, като е употребило средства от Европейски Съюз за закупуване на коли вид SUV от по-стари ресурси вместо нови полицейски коли за всевъзможни терени. България би трябвало да върне о, изхарчени непозволено от Министерство на вътрешните работи. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР