Имаме готовност да управляваме, имаме програма и решения за всеки

...
Имаме готовност да управляваме, имаме програма и решения за всеки
Коментари Харесай

Красен Кралев: Правим неимоверни опити с цената на отстъпки, на много компромиси от наша страна да намерим консенсус

Имаме подготвеност да управляваме, имаме стратегия и решения за всеки един бранш, само че по тази причина би трябвало да намерим съидейници. Това съобщи в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " депутатът от ГЕРБ Красен Кралев.

" ГЕРБ от самото начало демонстрира едно зряло държание. Правим неимоверни опити с цената на отстъпки, на доста взаимни отстъпки от наша страна да намерим консенсус ", добави Кралев.

По думите му, за следващ път народът споделя, че няма да даде властта на нито една партия да ръководи независимо.

" Трябва да седнете да си говорите и да се разберете и да извършите не аритметични болшинства, а да се обедините към дневния ред на обществото и на българина ", уточни Красен Кралев.

Според него най-големият проблем, който всички социолози вадят е икономическата рецесия, в която ни вкара държавното управление на " Продължаваме Промяната " - възходящи цени, животът нарастна неимоверно доста и съгласно социологията 80% от хората показват този проблем, добави той.

Кралев сподели още, че комисиите в Народното събрание са били определени за рекордно къс период от време.

" Имаше миг на напрежение при избора на ръководител на Народно събрание - първото съвещание невиждано три дни, само че отново се откри консенсус. В комисиите още веднъж се възвърне салдото. Всички партии имат ръководи на комисиите съразмерно по отношение на тяхното наличие в Народното събрание. В предходното Народно събрание опозицията нямаше никакви ръководители на комисии ", посочи той.

Красен Кралев добави, че Народното събрание потегли мъчно и се вижда, че политическият нарцисизъм взима връх и част от сътрудниците им демонстрират незряло политическо държание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР