Имаме готови законодателни мерки, които да подпомогнат домакинствата. Държавата е

...
Имаме готови законодателни мерки, които да подпомогнат домакинствата. Държавата е
Коментари Харесай

Белобрадова: ДБ има готови законодателни мерки, които да подпомогнат домакинствата

Имаме подготвени законодателни ограничения, които да подкрепят семействата. Държавата е тук, с цел да помогне на хората да изкарат зимата. Няма нищо ужасно, а наслагването на страхове е популизъм. Газ и ток ще има, няма да е лека зима, само че страната ще поддържа жителите ". Това разяснява за " Твоят ден " Елисавета Белобрадова от " Демократична България ".

По думите ѝ предизборната акция е функционалност на рецесиите. " Тя е странна, следи се нервност във връзка с реториката на политическите сили и безмълвие по други въпроси, тъй като някои обединения не желаят да рискуват ", счита тя.

Според нея предходното Народно събрание е изгубило доста време в свади. " Тази година беше един стрес тест за всички в Европа. Трябва да се извърши промяна в ранната детска грижа. Образованието има потребност от смяна на образователните проекти. Децата са функционално необразовани. Трябва повече ясли и детски градини с по-малки групи. Има градове, които към този момент се задъхват. Децата със СОП също са в моя фокус ", съобщи Белобрадова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР