Имаме големи количества в цялата система. Паниката в сряда се

...
Имаме големи количества в цялата система. Паниката в сряда се
Коментари Харесай

Петков: Гориво има, паниката е хибридна атака, организирана от ГЕРБ

" Имаме огромни количества в цялата система. Паниката в сряда се е получила поради фотоси от дребни бензиностанци и са се изпратили в обществените мрежи под политическа или хибридна офанзива. Това евентуално е проведено от младежката организация на ГЕРБ ". Това сподели министър-председателят Кирил Петков след с членовете на Българската петролна и газова асоциация. В диалозите участваха също заместител министър-председателят по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев, заместител министър-председателят по стопанската система и промишлеността и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова и министърът на енергетиката Александър Николов.

В обществените мрежи се завъртяха платени постове от ГЕРБ, които провокираха суматоха измежду обществото, изясни Петков.

Жалко е да се употребява страха на хората за политически цели, счита министър председателят.

Има леко покачване на горивата и това е реалност, сподели още Петков.

Министърът на енергетиката Александър Николов разгласи, че по-късно през днешния ден ще има брифинг, където ще дадат повече информация.

Ако виждаме цистерни за мляко, които се пълнят с дизелово гориво, това е меко казано необичайно. Но положителната нова е, че стрес пробата беше преодолян, уточни Николов.

Сигнали до Министерския съвет ще вървят непосредствено в Европейската прокуратура без медиатори, сподели още Петков. Искаме да създадем едни нови връзки сред Министерски съвет и Европейската прокуратура, добави той.

Очаквайте детайлности!

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР