Имаме една задкулисна подкрепа - ДПС спасява ГЕРБ във всички

...
Имаме една задкулисна подкрепа - ДПС спасява ГЕРБ във всички
Коментари Харесай

Кристиян Вигенин: Имаме една задкулисна подкрепа - ДПС спасява ГЕРБ

" Имаме една подмолна поддръжка - Движение за права и свободи избавя ГЕРБ във всички гласувания, патриотите са в разпад и това държавно управление не е това, което беше при започване на мандата. " Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин след апела на водача на партия Корнелия Нинова депутатите ѝ да изоставен Народното събрание.
Вигенин добави, че предварителните избори са въпрос на време. По думите му напускането на депутатите на Българска социалистическа партия на Народното събрание е за да се разсъни съзнанието на ръководещите.
Вигенин сподели и, че измененията в Изборния кодекс са удар по демокрацията и изборните права.
" Въпросът е, че срещу всевъзможни рекомендации и правила изборното законодателство се трансформира в последния миг по основна метод. Тези дни на всички стана ясно, че това държавно управление зависи от Движение за права и свободи ", сподели още Вигенин в изявление за bTV.
" Има закон за ЦИК и той би трябвало да се съблюдава. Не разбирам логиката на ръководещите и за какво постъпват по този начин. Не е правилно, че в ЦИК множеството членове са от квотата на Българска социалистическа партия. Промените в Изборния кодекс не могат да стават на правилото аз на теб, ти на мен. Управляващите ще преценяват дали да се съобразят с нашите претенции. Те направиха голяма неточност, само че имат към момента късмет да я поправят. Предсрочните избори идват. Не желая да разясня изявленията на ГЕРБ и Движение за права и свободи за нашето решение. Ние пазиме демокрацията ", съобщи още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР