Имаме един прекрасен министър-председател, който в трудни моменти изключително добре

...
Имаме един прекрасен министър-председател, който в трудни моменти изключително добре
Коментари Харесай

Стоян Михалев : ГЕРБ все по-често случайно гласуват с Възраждане, после размислят

" Имаме един прелестен министър-председател, който в сложни моменти извънредно добре се оправя с рецесиите. Дали е неволна неточност, проблем в връзката... Дълги месеци слушах за милиарди по контракт, който не бил контракт, били дадени на непозната компания, пък няма такова нещо. Напрежение ще има, наближават избори ", разяснява депутатът от ПП-ДБ Стоян Михалев в студиото на  " Денят ON AIR ".

Народният представител изясни и ваканцията, която си дадоха депутатите. Изчисленията му демонстрират, че най-малко 20 негови сътрудници в Народно събрание са претенденти за кметове.

" Не е почтено по отношение на едните да имат преимуществото на безвъзмездна естрада от българския парламент, а другите да си заплащат за акция ", добави Михалев.

По думите му е пресилено Делян Пеевски да бъде определян като представител на " сглобката ". А депутатите от ГЕРБ дефинира като неуверени на моменти.

" Важно за осъществяването на евроатлантическите приоритет е да има болшинство, без болшинство това няма по какъв начин да бъде прокарано. Забелязваме по какъв начин ГЕРБ в последния миг си трансформират мнението и по някаква случайност стартират да гласоподават с " Възраждане ". Стават такива обърквания, след това размислят ", сподели Михалев.

Депутатът беше безапелационен, че има потребност от промяна в службите за сигурност. 

" Типа на фрагментите, които изпълват тези служби, в ДАР да вземем за пример - това е руски модел на профилиране на фрагментите. На тези хора им е мъчно да схванат, че сме част от напълно други съюзи. Те още Съюз на съветските социалистически републики не са си го изтрили от съзнанието ", съобщи гостът.

Пред Bulgaria ON AIR той изрази позицията си, че Васил Терзиев би трябвало да бъде подсилен на кметския избор за София и фамилната му история с Държавна сигурност няма общо с него, защото " едно дете на 11 година не може да носи отговорност за репресивния уред на българската комунистическа партия ".

" Моделът на ръководство на София не може да бъде признат като нещо положително. Как като беше толкоз положително над 20 милиарда за изхарчени и никой не може да каже какво качествено положително се е случило? Трябва да дойдат нови хора, които не считат, че това е положително ръководство ", уточни депутатът от ПП-ДБ.

Той успокои, че въоръжението, което страната ни в допълнение ще изпрати на Украйна по никакъв метод няма да повлияе на отбранителната ни дарба. 

" Експертиза сподели, че те са неработоспособни. Това не изключва опцията, в случай че отидат в Украйна, да бъдат ремонтирани и употребявани, което в България не можем да създадем. Тези дефектни ракети сигурно не са част от отбраната на българската територия ", приключи Стоян Михалев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР