Имаме двойно увеличение на хората, които са повярвали в нас

...
Имаме двойно увеличение на хората, които са повярвали в нас
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Срещу нас бе впрегнат целия властови и финансов ресурс на сглобката

Имаме двойно нарастване на хората, които са повярвали в нас и са ни подкрепили сред първи и втори тур. Това съобщи Ваня Григорова, която се изправи против Васил Терзиев на втория тур на кметските избори в София.

Действителният растеж евентуално е още по-голям. На първия тур успяхме да се преборим с едната коалиция със сглобката, малко не ни остана да се преборим с другата част от сглобката. Срещу наш беше впрегнат целия властови, финансов, управнически, в това число механически запас, с който разполага сглобката в лицето на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Въпреки това ние водим в 13 от 24 региона в София, означи Григорова, която беше претендент на левицата.

Дадохме вяра на доста хора, че София може да бъде друга, добави някогашната синдикалистка. И до последно ще се борим за всеки глас, тъй като за нас всеки софиянец е значим. Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние. Това значи сред 3 и 5 хиляди гласа. Ще бъда първата, която ще поздрави господин Терзиев когато и в случай че съдът реши, че тези резултати и метода, по който бяха реализирани бяха законосъобразни.

Очаквайте още детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР