Имаме два варианта за кабинет, който ще предложим. Днес ще

...
Имаме два варианта за кабинет, който ще предложим. Днес ще
Коментари Харесай

Вариант А съм аз. Вариант Б – програмен. С – няма!

Имаме два разновидността за кабинет, който ще предложим. Днес ще се съберем с Изпълнителната комисия и ще решим.

Ако желаеме мощно излизане от рецесията, вид А съм аз. Колкото и нескромно да звучи, няма по-подготвен човек от мен. А и всички са ми били вицепремиери или министри.

Вариант Б е оптимално далечен от политиката човек, само че при подписано съглашение с всички. Не че не могат да се отметнат, само че няма да могат да кажат – тези ни смъкнаха.

Това сподели Бойко Борисов по време на районна академия на МГЕРБ през днешния ден във Враца, финансирана от фондация Ханс Зайдел.

Както споделят сътрудниците от Движение за права и свободи, може да се инсталира кабинет с краткотраен небосвод и подписана стратегия. Ако предложим подобен човек, той ще би трябвало да мине през всички и да ги убеди за подобен документ-споразумение. Тогава няма значение с кой мандат ще е, в случай че ще с техния да е, сподели Борисов.

Кирил Петков властта я схваща като еднолична. Той да е и очевидец, и задържан! Разбирате ли парадокса? Но това е върховенството на закона както го схваща и Да, България. Убеден съм, че те схващат всичко, което са създали, и по тази причина са се залепили за пепетата. От боязън, сподели Борисов.

Видяхте, че желаят всичко от президента – и службите да му вземат. Искат основен прокурор, основен арбитър – всичко да е при тях. И еднолично да ръководят. Искат комунизъм, не народна власт, прибави Борисов.

Политиката стана доста персонална, ще изтъквам Корнелия Нинова – това са дилетанти. Само обиди. Мислите ли, че министър председателят Рюте не ги е чул? Че неговите хора не са ги чули?

Ей, ние ли сме отговорни, че четири пъти не може да извършите държавно управление? Че нямате проект? Че нямате граница? Ами свършете си работата! – това си мислят в Европа.

Всички гонки на мигранти у нас се транслират във всички европейски страни. Изведнъж тъкмо преди да ни одобряват в Шенген, главните вести бяха нашите мигранти. Нямаше ги към този момент лодките в Италия, в Гърция. Това са българските вести от месец и половина обратно. Колко вести за мигранти имаше преди този момент? Никакви. Може и с предумисъл да е, не знам. Ако бях аз, щях да отида при съседите да схвана. И щях още веднъж да отида в Брюксел и да желая помощ, като им показва всичко – изясни злополуката с мигрантите в последните 45 дни Бойко Борисов.

Преди два месеца мигрантите не бяха забавни за новините. Тогава питаха за Гешев. Сега не питат за Гешев, стартират с мигрантите.

Мога да го оправя, по тази причина ви споделих какъв е вид А. Ако ме ангажират, ще оказвам помощ. Ако не – на мощ можеш да вземеш, принудително не можеш да дадеш.

Вариант С няма поради младежите тук, отговори Бойко Борисов на въпрос дали има подобен, в случай че не проработят първите два разновидността.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР