Имаме доказателства, че Специализираният съд е дал разрешение за подслушването

...
Имаме доказателства, че Специализираният съд е дал разрешение за подслушването
Коментари Харесай

Хаджигенов и Бабикян показаха в ефир искания за подслушване на политици

Имаме доказателства, че Специализираният съд е дал позволение за подслушването на 82 политици и ще ви ги дадем, макар че това не е наша работа. Това съобщи в студиото на юрист Николай Хаджигенов от " Изправи се! Мутри вън! ".

Той извади от директория лист с претенции за СРС-та към Специализиран съд и добави, че липсва името на заявителя, с цел да не остават следи. Адвокат Хаджигенов допусна, че става дума за основния прокурор поради сходен случай през 2014 година. Освен това Хаджигенов сподели пред камерата на Българска национална телевизия претенции за подслушване на Настимир Ананиев и Тихомир Василев, които стачкуваха против кабинета " Борисов 3 ".

" Казвайки, че са подслушвани 82 души на два тура - митинги и след приключването им - политическа част, сложих четирите места, в които има доказателства, които няма по какъв начин да бъдат укрити и направих обосновано съмнение, че 95,9% евентуално несъмнено разрешенията са дадени от Специализирания съд, без значение че Мариета Райкова на идващия ден отхвърли ", изясни той.

Арман Бабикян - също посетител в предаването, означи, че неслучайно " Изправи се! Мутри вън! " са избрали публичната телевизия, с цел да покажат доказателствата.

" Това визира тъкмо обществото и тъкмо страната и по тази причина взехме решение, че това е разумното място да покажем всичко това, в желанието си да подтикваме и подпомогнем всички българските правораздавателни органи и изпълнителната власт, с цел да стигнат до онази истина, която търсят хората ", изясни той.

Авд. Хаджигенов беше безапелационен, че незабавно след присъединяване си в " Още на деня " те ще се срещнат с вътрешния министър Бойко Рашков и ще му предадат доказателствата, които е получил от " висок, наедрял човек с каскет " на пред офиса му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР