Имаме добра новина за София и софиянци – днес получихме

...
Имаме добра новина за София и софиянци – днес получихме
Коментари Харесай

Фандъкова: Цената на билета към този момент се запазва на 1,60 лв.


Имаме добра вест за София и софиянци – през днешния ден получихме финансова поддръжка при гласуването на държавния бюджет – обоснована, аргументирана и нужна, с цел да не спре градският превоз. Това разгласи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

Тя показа, че сметките за ток за първите три месеца на тази година са нарастнали с 230% по отношение на същия интервал през 2021 година При газа обстановката била още по-драматична, защото там нарастването е с 330%.

През февруари, когато се гласуваше държавният бюджет, бяха заложени 15 млн. лв. за превоза на София. Тогава получихме заричане, че при актуализацията ще получим тази поддръжка. После до нас бяха изпратени две писма от Министерски съвет и от Министерство на финансите, в които ни поучаваха да понижим с 1/3 линиите, личния състав и да увеличим цената на билетите. Извинете, само че кой софиянец ще употребява рейса или трамвая, в случай че той идва понякога и то на по-висока цена, разяснява Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

По думите ѝ промените и оптимизацията в градския превоз " се вършат непрестанно ".

Относно цената на билета на градския превоз в столицата Фандъкова уточни, че тя се резервира на 1,60 лв..

Добавя се опция в границите на 30 минути да се прикачите на друго транспортно средство със същия билет, разясни столичният кмет.

По тематиката с опцията да се излъчи кабинет в границите на този парламент Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска изрази вяра политическите водачи да намерят метод да беседват, тъй като съгласно нея точно прекъснатият разговор е повода България да се намира в сегашната рецесия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР