Имаме да доказваме на ПП-ДБ как се избират независими органи,

...
Имаме да доказваме на ПП-ДБ как се избират независими органи,
Коментари Харесай

Борисов: Ако на 8-ми март сме се разбрали, ще вървим напред, ако не - отиваме на избори

Имаме да потвърждаваме на ПП-ДБ по какъв начин се избират самостоятелни органи, през годините по този начин са избирани, сред всички парламентарни партии в Народното събрание. Наблюдавам ги сътрудниците - те към този момент са в предизборна акция. Европа работи с съдружни съглашения, не със сглобки.

Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в коридорите на Народното събрание.

Ще проявим самообладание и ше извърим целия път, който европейските солидни системи партии извървяват. На 5-ти ще показва на партията коалиционното споразумение, на 6-ти ще го дам на сътрудниците от ПП-ДБ да го четат. На 8-ми Денков и Габриел ще са привършили оценките на министрите и в случай че желаят да беседваме за съдружно ръководство за целия мандат, по всички тематики, ще има време да го разясняват и надлежно, в случай че сме се разбрали ще вървим напред, в случай че не - гласуваме оставката на Денков и кабинета - отиваме на избори.

Ще се опитаме да преглътнем предизборната им акция и квалификациите, тъй като в случай че си отворим устата, аз вчичко, което да изброим, ще стане много грозно.

На въпрос дали е удовлетворен от работата на регулаторите сега Борисов отговори, че самостоятелните регулатори работят най-добре когато кметовете и министрите са си свършили работата. КЕВР дефинира цената на водата, цената на тока, на газа и в случай че съотвеният отраслов министър не си е приключил работата самостоятелният регулатор качва цената. Затова първо кметовете и министрите би трябвало да си връшват работата.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР