Имаме чувството, че все по-често ще засичаме Зои Кравиц както

...
Имаме чувството, че все по-често ще засичаме Зои Кравиц както
Коментари Харесай

Зои Кравиц се снима напълно гола

Имаме възприятието, че все по-често ще засичаме Зои Кравиц както в киното и малкия екран, по този начин и по кориците на списанията и аления килим. Защото пред 31-годишната актриса очевидно следва мощна година. Започна я с корица на едно от най-популярните фешън списания в света - ELLE Съединени американски щати.

View this post on Instagram
A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on Jan 8, 2020 at 8:43am PST

Освен провокативните голи фотоси, които демонстрират съвършената й фигура, изявлението дава детайлности за интимния й свят. Израснала с известни родители - Лени Кравиц и актрисата Лиса Бонет, Зои не е била надалеч от компликациите.

" Преместих се в Маями на 11 години, да пребивавам с татко си. " Не харесвах учебното заведение си, не се усещам, че прилягам където и да е. Имах извънредно красива майка и татко, който излиза със супермодели - усещах се ниска и тромава. "

View this post on Instagram
A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on Jan 8, 2020 at 6:10am PST

Това евентуално е и една от аргументите Зои да се бори с булимията 10 години. " Сега съм добре, само че доста внимавам. Това е болест и не си разрешавам да я не помни. "

View this post on Instagram
A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on Jan 8, 2020 at 5:41am PST

Пестелива в елементи за интимния си живот, актрисата от " Големите дребни дами " въпреки всичко разкрива малко за живота си с Карл Глъсман, за който се венча през 2019 година " Най-хубавата част на това да си женен е, че може да се скарате и да знаеш, че другият няма просто да си тръгне. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР