Имаме четири ретроградни планети, предстои още три да влязат в

...
Имаме четири ретроградни планети, предстои още три да влязат в
Коментари Харесай

Алена: Ние сами тровим съдбата си!

Имаме четири ретроградни планети, следва още три да влязат в ретроградно придвижване. Прогноза даде астрологът Светлана Тилкова- Алена.

" Венера е ретроградна от 23 юли до 4 септември. Меркурий се засича малко с нея като назадничав, той навлиза в своето ретроградно придвижване на 23 август и това ще продължи до 15 септември “, изясни астрологът.

По думите на Алена е притеснително за нас в България е, че регистрацията за локалните избори ще е тъкмо в ретрограден Меркурий.

" Венера със своята назадничавост до 4 септември ще помогне на всички, които търсят своята половинка и които кармично при предходни прераждания на са я срещнали. Новото, което Венера ще даде, носи единствено позитивни страсти “, разяснява още тя.

Астрологът поучава нова техника да се купува до 23 август и да се въздържаме от покупки до 15 септември, докато Меркурий е назадничав.

" Основно предписание е, че хороскопът е нашият справочник, само че ние сами творим ориста си. Дали ще използваме всичко написано в хороскопа, или не, решаваме ние “, акцентира Алена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР