Имаме амбициите първият мандат да успее, правим всичко възможно. Г-жа

...
Имаме амбициите първият мандат да успее, правим всичко възможно. Г-жа
Коментари Харесай

Даниел Митов: Имаме амбициите първият мандат да успее

Имаме упоритостите първият мандат да успее, вършим всичко допустимо. Г-жа Габриел непрестанно води диалози с останалите партии, с цел да намерим път за разрешаване на този ребус. Трябва да има единодушие към целите. Това съобщи в студиото на " Панорама " заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

" Конституционно държавно управление е допустимо, с къс небосвод, което ще разреши да се премине през тежките рецесии и да се успокои ситуацията ".

Митов дефинира като необичайно деленето на първи и втори мандат. Припомни, че няма държавно управление, определено с втори мандат.

" Въпрос на легитимност е, а за какво да не приказваме и за народен мандат ".

По думите му ГЕРБ демонстрира мъдрост и зрялост да беседва с всички, с цел да откри това сечение, което да разреши въз основата на избрани правила да се сформира кабинет.

По негово мнение най-стабилна е формулата с политически ангажирани фигури, които могат да изпълнят поставените задания. Имаме доста тежка обстановка, бюджет няма, юни месец ще отпадне опцията да се разчита на снадки бюджет.

Шенген, еврозона са тежки цели, не виждам по-добър вид за тях от държавно управление с министър председател Мария Габриел, разяснява Даниел Митов.

Призова да се ампутира егото, защото политическите партии съставляват всички български жители и не би трябвало да се затварят в егото на своя електорален капацитет.

Акцентира, че ГЕРБ постоянно са подкепяли правосъдната промяна.

За мен е значимо институционалните връзки да се рекалибрират, с цел да нямат политиците думата в правосъдната власт, съобщи Митов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР