Имаме 8 риска пред държавата - ценови шок, здравен, икономически,

...
Имаме 8 риска пред държавата - ценови шок, здравен, икономически,
Коментари Харесай

Има 8 риска пред държавата, без редовно правителство няма увеличение на пенсии |

Имаме 8 риска пред страната - ценови потрес, здравен, стопански, мигрантски напън, бюджет, проект за развиване и резистентност и т.н Трябва да има парламент, а без постоянно държавно управление отиваме на трети избори. 

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по Нова тв. Служебният кабинет не може да направи нищо, би трябвало да се тушират страстите, с цел да решим огромните проблеми пред българския народ. Няма да се усилят пенсиите, ценовият потрес не може да се овладее без постоянен кабинет и парламент, безапелационна е Нинова. 

На Националния съвет имаше запаси за някои от препоръчаните министри, само че взехме решение, че това е отговорност на мандатоносителя. Политическият документ, който те показаха, е основа за договаряния, сподели още Нинова. По думите й на Народно събрание е имало запаси и към оферти министър на образованието.  

Най-важното е да не даваме никакви подозрения за задкулисие. Да си играеш с някакво влизине и излизане, падащ кворум - не е моето, изясни Нинова. 

Изненадана съм от обстоятелството, че в политическия документ, който преглеждаме има всички претенции на Демократична България, съвсем цялата стратегия на " Изправи се БГ! Ние идваме " - те са се разбрали за най-важното, явно имат някакви други проблеми, акцентира водачът на Българска социалистическа партия. 

Нито един пост не сме поискали, не сме разговаряли за хора в кабинета, безапелационна бе Нинова. Слави Трифонов не идва в Народното събрание, не съм се виждала с него, това би трябвало да се промени, сподели в отговор на въпрос тя. 

Днес ще беседваме за преразпределението на разноските, не сме съгласни те да са 36-37%, ние желаеме да са по-високи. 

Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия също счита, че не би трябвало да се бърза с въвеждането на еврото, каквото мнение съобщи препоръчаният за от Има Такъв Народ Пламен Данаилов. Първо нарастване на приходите, след това еврото, заключи Нинова. По думите й не би трябвало да се отсрочва напред във времето въвеждането на еврото, а да се усилят бързо приходите на българите. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР