Имаме 8 риска пред държавата. Това заяви лидерът на БСП

...
Имаме 8 риска пред държавата. Това заяви лидерът на БСП
Коментари Харесай

Нинова каза кога ще решат дали подкрепят правителството на ИТН

Имаме 8 риска пред страната. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на Нова телевизия.

Социален – поради повишение на цените, здравен, поради задаваща се нова коронавирус вълна, стопански – доста предприятия стопират поради високата цена на тока, задава се мигрантски напън, безусловно би трябвало да приемем бюджет, проектът за развиване и резистентност, изброи тя.

Ако създадем 3-ти избори през есента в коронавирус рецесия, това съгласно мен значи ниска изборна интензивност, което значи, че ще е под въпрос легитимността.

8-ят риск е да се разгради моделът, който до момента имаше, Ако има трети избори това може да не стане “, сподели още тя.

Нинова разяснява и възможна поддръжка от Българска социалистическа партия за държавно управление на Има Такъв Народ.

„ Ние през цялото време декларирахме, ние не предлагаме министри, ние държим да свършите работата, за която сте определени.

Излязохме с решение да продължим диалозите, а не за поддръжка. Днес в 10 часа ще продължим този диалог. Все още не сме взели дефинитивно решение, това ще стане в идващите дни “, разгласи тя.

За нас е значимо Има Такъв Народ да реализира договореност с Демократична България и ИМВНИ. Аз съм сюрпризирана, че в политическия документ, който преглеждаме има всички техни претенции на Демократична България– закриване на спецсъда, основния прокурор. Цялата стратегия на ИБГНИ я има.

Те за политиките са се разбрали. Очевидно имат някакви други проблеми по сред си, за които ние не знаем и би трябвало да се изчистят “, счита Нинова.

Убедени сме, че би трябвало да има постоянно държавно управление и да не се разпуска Народното събрание, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

И добави: „ Служебният кабинет се прави работата съвършено, хората го харесват.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР