"Имаме 24 часа да разберем, дали ще падне правителството на

...
"Имаме 24 часа да разберем, дали ще падне правителството на
Коментари Харесай

Хазарта: Слави Трифонов ме излъга

"Имаме 24 часа да разберем, дали ще падне държавното управление на Кирил Петков ", това сподели депутатът от "Продължаваме смяната " Христо Петров, прочут иповече като Ицо Хазарта по БТВ.

На въпрос на водещата Цветанка Ризова по какъв начин ще се развие гласуването в пленарна зала Хазарта отговори: Не съм вещател.

"Всеки път, когато желана от "Има подобен народ " сума не бе отпускана, се започваше с рефрена "Македония ", сподели още Петров.

Хазарта описа, че по време на полемиката за шеф на Българската национална банка за пръв път се е обадил на Слави Трифонов. "Преди това единствено Слави Трифонов, с който се познавам от 20-на години, ме търсеше. Казах му: Вдигни си телефона, тъй като това не е шоу, а ръководство на страна и се обади на Кирил Петков. Слави ми сподели, че ще го направи, само че той ме излъга ", спомни си той.

Петров добави, че открива неточности в политиката. "Едно от нещото, което не одобрявам, бе апелът да се подарява по една заплата за оръжие за Украйна ", уточни още той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР