Имаме 24 часа да разберем дали коалицията на опозицията ще

...
Имаме 24 часа да разберем дали коалицията на опозицията ще
Коментари Харесай

Христо Петров няма човек към Слави Трифонов

Имаме 24 часа да разберем дали обединението на опозицията ще издържи. Това съобщи Христо Петров, прочут още като Ицо Хазарта в ефира на bTV. На въпрос, за какво обединението не съществува, той отговори, че всякога, когато Има Такъв Народ не е получавала от обединението желаната сума пари, партията е започвала да " пее " рефрен за Македония.

" Говорих със Слави Трифонов по телефона. Казах му - виж в този момент, познаваме се от 20 години. Така се случи, че все ти ме търсиш. Сега от 20 година за първи път аз ти звъня, с цел да ти кажа да си вдигнеш телефона и да се видиш с Кирил. Започни да приказваш с него. Това не е шоубизнес. Това е страна, в която 7 млн. души седим и чакаме ти да си вдигнеш телефона ", описа Петров.

Няма по какъв начин да искаш да си политически фактор и да стоиш като една холограма, да се обаждаш както ти е комфортно и когато имаш интерес, и когато ползата ти не е предпазен - да ревеш " Леле, Македония ", добави още Хазарта.

Той добави, че е получил отговор от Трифонов, който му споделил, че ще му се обади. Излъга ме, отсече Хазарта. Не го е направил до ден сегашен.
 Слави Трифонов:
Слави Трифонов: " гаранция-Франция " или " гаранция-Канада "

Закани се на Кирил Петков и Асен Василев, че няма да спре

Депутатът от " Продължаваме промяната " регистрира, че ръководещата коалиция има и неточности. Като такава той посочи апела на Кирил Петков да се подари по една заплата от всички, които желаят да оказват помощ на Украйна. " Основното, което слушам е - ма ние ви дадохме властта. Вие ни дадохте 67 депутата. Ела на мое място, с цел да видиш с кой би трябвало да си приказваш, с цел да ги снадиш до 121 ", сподели Хазарта.
 Петков с два проекта след резултата на вота на съмнение
Петков с два проекта след резултата на вота на съмнение

Надеждата на премиера обаче е вотът да не мине

Относно разрива в връзките сред Политическа партия и президента Румен Радев, Петров сподели, че президентът се пробва да се хареса на всички. " Това е като предишното лято, когато искаше да се хареса и на хората, които лекуват Коронавирус с чесън и ракия ", даде образец Хазарта. " Бих му споделил, че когато искаш да се харесаш на всички, най-после не те харесва никой, само че имам вяра, че той и самичък може да стигне до този извод ", добави Петров.

Във връзка митингите против държавното управление, той съобщи, че " Възраждане " и Движение за права и свободи дружно провеждат тези митинги, карайки хора с рейсове от кое място ли не.
 Рок и от другата страна на Народното събрание
Рок и от другата страна на Народното събрание

Прозвуча и песента на Ицо Хазарта " Имам човек "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР