Имам всичко, за да живея щастлив живот. Аз съм журналист,

...
Имам всичко, за да живея щастлив живот. Аз съм журналист,
Коментари Харесай

Руси Чернев във „Форум Пловдив“: Пловдивчани трябва да излязат да гласуват, ако не искат Пловдив да се управлява от коалиция „Стани богат“

Имам всичко, с цел да пребивавам благополучен живот. Аз съм публицист, държавник, татко на три деца и дядо на две внучета. Пловдивчанин по рождение и по душа. Завършил съм спортното учебно заведение ивсе още спортувамактивно, грижасе за 100-годишна къщаиза градинатаоколо нея, обичамда готвяи имам време даводималкатаси дъщерянаградина.И за първи път съм претендент за кмет на Пловдив.

Какво мислиш за публицистите в политиката и политиката в медиите? И какво ще кажеш на тези, които не имат вяра в свободата на словото и независимостта на публицистите – политици?

Имам пояснение за какво сме на 112 място по независимост на словото. Рекламният и осведомителният пазар в България е дребен, а медиите са хиляди. Много от тях са благосъстоятелност на хора с различен бизнес, които са податливи на въздействие от мощните на деня. А политиците ловко употребяват това.

Най-големият проблем в България е, че страната е завладяна и институциите не работят.„ Кучето си лае,керванът си върви “, акогато няма резултат от обещано следствие, публицистите губят мотивация. Но ние сме кошмарът на политиците, защотопомним всичко и знаем кои са политическите брокери.Мисля, че като кмет или общински консултант ще мога да направя доста повече, защото„ знам кой какво направи предишното лято “.

С кого от останалите претенденти за кмет на Пловдив би разговарял?

Мога да седна с всеки един от останалите 17 претенденти, с цел да говоримза бъдещето премия – стига да имадобра концепция за Пловдив. В града ни живеят и изключителни специалисти - урбанисти, създатели, архитекти– всеки от тях би трябвало да има възможностда помогнеза развиването на Пловдив.

Кои са градоначалниците на Пловдив, които би трябвало да бъдат за образец и за какво през днешния ден липсват такива персони?

Пловдив не случва на градоначалникпо няколко съществени аргументи:

·защото ни ги пускат от София

·защото ги утвърждават в Империал

·защото политическите брокери не стопират да наддават

·защото, както и да гласоподават пловдивчани, Той брои гласовете

Един от най-хубавите кметове на Пловдив Божидар Здравков е желал да ръководи и е управлявал с „ Чистота в мислите, непорочност в дейностите! “. Само този съвет да следваме през днешния ден и ще успеем!Разликата на през днешния ден е в мащабите на мислене и в честността. Той е направил толкоз доста за Пловдив - в годините преди Втората международна война и без европейски фондове.

Кандидатът за кмет Руси Чернев, претендентите за районни кметове и общински съветници от Политическа партия „ Консервативна партия на България “ са с номер 46 в бюлетината за локалните избори.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР