„Имам в повече. Вземи си, ако нямаш“ – това е

...
„Имам в повече. Вземи си, ако нямаш“ – това е
Коментари Харесай

В Крушари ще си разменят цветя, разсади за зеленчуци и вещи за бита

Имам допълнително. Вземи си, в случай че нямаш “ – това е наименованието на самодейност, която започва в добруджанската община Крушари от 15 април. Идеята за нея е на Центъра за рехабилитация и обществена интеграция. Жителите на селището ще могат да си разменят семена и разсад за цветя и зеленчуци, луковици, шубраци, дръвчета, а в особено самостоятелен ъгъл хората ще могат да разменят играчки, домашни използва, дамски и мъжки аксесоари.
Обитателите на Центъра за обществена интеграция ще отделят от своите плодове, зеленчуци и дребни движимости и ще ги дават на хора, които имат потребност от тях. а младежите от предпазеното жилище към този момент са подготвили саксии със стайни цветя. Очакванията са в самодейността да се включат доста от локалните хора.
Капацитетът на Центъра е рехабилитация и обществена интеграция е 20 места, само че в реалност той обслужва 57 души. Услугата набира все по-голяма известност измежду локалното население болести отличната си материална база и разширение на дейностите и рехабилитациите в него, регистрират от общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР