Имам трима сина и нито една дъщеря. Когато моите момчета

...
Имам трима сина и нито една дъщеря. Когато моите момчета
Коментари Харесай

Само за майките на момчета: 9 истини, които трябва да знаете

 майка-и-син

Имам трима сина и нито една щерка. Когато моите момчета бяха дребни, постоянно ме питаха: „ А не желаете ли щерка? Ще пробвате ли отново? “ Хората се обиждаха, когато им отговарях, че към този момент си имам задоволително деца. Сякаш да имаш единствено синове е нарушаване на вселенския ред. Като майка на момчета ми споделяха: „ Когато майка ми се разболя, сестрите ми се грижеха за нея. Вашите синове няма да го създадат за вас “. „ Охо! Три момчета — провървяло ти е “ (учител иронично пред моите момчета). 

Понякога изумена мълчах, от време на време давах дръзки отговори. Сега след години би трябвало да призная, че да бъдеш майка единствено на синове има своята хубост, своите неповторими благоприятни условия и прерогативи. 

Вие сте първата им обич

Дори не би трябвало да спорим за това. Вие от пръв взор обичате своите синове, а те  —  вас, в най-здравия смисъл на думата. Сестра ми има единствено дъщери и се учудва, когато моите момчета късат за мен цветя или ми галят косите. Те се учат по какъв начин да обичат дамите и да бъдт обичаната жена с помощта на вас.

Ще съжалявате за доста неща

Аз да вземем за пример виках. Често. Между моите момчета разликата във възрастта е дребна и силата им беше изключителна, а пък аз нямам самообладание. Трябваше да си дам време да си поема мирис, с цел да се държа в ръце.

Ще си представяте своята щерка

Ще си фантазирате за това каква щеше да бъде тя. Понякога ще виждате малко момиченце и ще си мислите: „ О, тя е тъкмо такава, каквато щях да имам аз! “ — и ще съжалявате, че това не е по този начин. Но не се тревожете. Това ще мине, подсигурявам.

Няма да имате трагични връзки

Много съм признателна за това, че ме избави от драмата да бъда майка на щерка. Всичото това: той споделя това, а тя сподели това, тези сълзи и неприятно настроение… момчетата имат своите нюанси, само че не одобряват по този начин покрай сърцето въпросите със своите връстници.

Синовете са комфорт 

Имам поради, може би ще откриете, че точно възпитаването на момчета подхожда на характера ви. Аз да вземем за пример доста оценявам персоналното си време: маникюр, коафьор, попинг. Но, в случай че имах щерка, трябваше да се занимавам с всичко това дружно с нея!

Веднъж синът ми ме съжали: „ Ако имаше щерка, нямаше да ти се постанова да вървиш сама на маникюр! “ Той не знаеше, че се веселя на тези редки благоприятни условия да числя се сама на себе си.

За тях вие сте пример на дамата

Никога не е късно да покажете на синовете си по какъв начин желаете да се отнасяте към вас: с почитание, с доброта, по какъв начин желаете да се отнасят към бащата, към света като цяло. Момчетата, чиито майки са мощни и почитат себе си, ще търсят такива дами и ще бъдат техните положителни сътрудници.

По-малко ще се безпокоите за сигурността им

Пак ще се тревожите, само че по-малко. Ето да вземем за пример наското 20-годишният ми наследник се прибра след среднощ с Uber-такси. Щях ли да разреша на щерка си да седне нощем в колата на чужд? За нищо на света!

Момчетата могат да се въвлекат в различен тип неприятности и също да станат жертви, само че половото насили касае на първо място девойките. Аз, несъмнено, също се трежова за своите момчета, само че по-малко. И ги изучавам, несъмнено, да се отнасят почтително към девойките.

Всичко постоянно ще бъде отново по този начин

Задъхвате се от деликатност, когато ги гледате по какъв начин спят? Така ще бъде и отсега нататък. Сърцето ви подскача, когато влизат в стаята? Обичате тромавите им обятия? Проверено, по този начин ще бъде постоянно. Те постоянно ще бъдат вашите дребни момчета, на колкото и години да са. Моят огромен наследник е 190 см висотк, само че към момента виждам розовите бузи на малко дете, когато го поглеждам.

Приемете предизвикването

Да отгледаш прекрасен мъж е прелестна и честна задача. Мъж, който е учтив, добър и грижлив, касае се с обич към дамите и децата, който ще стане любящ и правилен брачен партньор. Това е доста виновна задача и имате опция да се справите с нея. Радвайте се за което! Хващайте се за работа и очаквайте признателност от тези, на които в живота ще им бъде удобно да живеят, работят и да обичат сина ви.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР