Имам страхотни идеи, които чакат да бъдат пуснати в публичното

...
Имам страхотни идеи, които чакат да бъдат пуснати в публичното
Коментари Харесай

Кристиян Александров: Ще предложа неща, които до сега не са чувани на българската сцена

Имам страхотни хрумвания, които чакат да бъдат пуснати в общественото пространство. Ще предложа неща, които до в този момент не са чувани на българската сцена. Повярвайте ми - ще бъде ужасно. Това сподели в ефира на утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус " младият реализатор Кристиян Александров, прочут с псевдонима Chillmaw.

" Българската сцена има потребност от обогатяване и това, което вършат доста български изпълнителни да търсят международната сцена и да пеят на британски на мен не ми харесва, по тази причина считам, че аз съм индивидът, който ще помогне за обогатяването на тази просвета. Мога да се нарека солов състезател и доста обичам да разгадавам на себе си и всичко да зависи от мен. Обичам екипната работа, само че избирам да работя самичък и да разгадавам на себе си, тъй като мога да го направя на 100%. Имам към този момент записан едни дребен албум - EP, споделя се " Избор ". За да го запиша направих доста избори. Любовта ме предизвика да пиша авторски текстове ", показа младият реализатор.

Кой е Chillmaw?

Аз съм Chillmaw и се занимавам с музика от доста ранна възраст. Израснал съм в семейство на музикант - татко ми е вокалът на " Шангри Ла ". Още от 3-годишна възраст започнах да пиша авторски песни. Първото ми присъединяване с авторска ария беше в предаването " Кой е по-по-най ". На проходилника ми съм хванал микрофона също по този начин, което е било доста готино. Първоначално започнах да изсвирвам на китара, имахме доста изяви в ученическа възраст с групите ми. В Зала 1 на НДК сме излизали, изкарал съм и няколко курса по тонрежисура.

Защо Chillmaw?

Името Chillmaw пристигна при мен единствено. Идентифицирам се с него във всички обществени мрежи, във всички игри, които съм играл. " Chill " стои за спокойната и уравновесената част от характера ми, а " maw " е по-скоро тъмната част от мен. Силно повлиян съм от Виктор Йорданов - Вирго и за в бъдеще бих желал да създадем нещо дружно, тъй като считам, че този човек е направил доста за развиването на културата.

Психология и музика

Младият реализатор показа, че учи Психология, като посочи, че тя ще му помогне да развие всяка една сфера, в която желае да се занимава: " Човек постоянно ще работи с хора. Не е директно обвързано с музиката, само че това е нещо като " side hustle ". Това да запишеш висше обучение музика в България е до някаква степен осакатяващо. Ако искаш да твориш няма човек, който да те научи. Това е път, който самичък би трябвало да извървиш. Аз се пробвам да пробутвам колкото се може повече разнообразни стилове в България. Трудно е това, което желая да направя. 

Подкрепа

Родителите ми са страхотни. Сестра ми е №1 обожател, който имам. Баща ми като музикант ми дава страхотни препоръки и получавам градивна рецензия от него. Майка ми измисля множеството от маркетинговите хрумвания. Тя е индивидът с контактите.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР