Имам син на 30 години и той живее с мен,

...
Имам син на 30 години и той живее с мен,
Коментари Харесай

„Мислех да изхвърля сина си с аутизъм от дома – той ми каза, че се надява отново да се разболея от рак и да умра“

Имам наследник на 30 години и той живее с мен, дружно с щерка си. Той има цялостно настойничество и тя не вижда майка си. Обичам сина си, само че той е от аутистичния набор, има тежко ADHD и проблеми с психологичното здраве и е доста работлив.

От 17-годишна възраст той се пробва да се самолекува с кокаин. Той беше чист от една година, само че това го повреди. Моят проблем е методът, по който той се отнася с мен. Той ме кара да рева доста и срутва самочувствието ми.

Имах рак на гърдата, тъй че съм на медикаменти от 10 години, което ме докара до менопауза и с това идва извънредно изпотяване и настроения. Това също се отрази на тежестта ми и прекосих от размер 12 на 16. Синът ми ме назовава потен и пълен, няма състрадание и даже ми сподели, че се надява още веднъж да се разболея от рак и да умра.

Знам той не го мисли, само че боли. Преди имах доста убеденост. Бях в армията осем години, по-късно 20 години чиновник в пандиза. Бях пенсиониран по медицина преди 10 години след две тежки набези с наранен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР