Имам силното усещане, особено в последните 24 часа, че се

...
Имам силното усещане, особено в последните 24 часа, че се
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: 24 часа се правят интриги и сплетни

Имам мощното чувство, изключително в последните 24 часа, че се вършат опити за интриги и злословия, които да изместят фокуса от действителните проблеми и работещите решения. България има потребност от работещи институции и от експерти. Това съобщи по Народоосвободителна въстаническа армия депутатката от Демократична България и някогашен министър на правораздаването Надежда Йорданова.

" В случая, както са службите, би трябвало да са политически неутрални ", счита тя. " Като член на Министерски съвет съм получавала избрани материали, или пък по време на войната в Украйна - данни и мнения. За страдание, те бяха опровергавани единствено дни или часове по-късно. Така че в името на публичния интерес е да се вдигне професионализмът в службите и би трябвало да намерим работещ метод да създадем това ", разяснява тя изтеклите записи, направени по време на Националния съвет на " Продължаваме промяната "

На въпрос  опит ли е оповестението на записите да отвлече вниманието от договарянията за държавно управление и да ги стопира, Йорданова разяснява, че не се занимава със спекулации. " Мога да разясня резултатите. Самият факт, че през днешния ден не приказваме за значими за хората проблеми в правосъдната промяна или бюджета на страната, - това значи, че вчерашните дейности на Василев ненапълно са постигнали задачата си ", акцентира тя. 
ТЕМА преди 22 минути 363 преди 1 час 2030 преди 5 дни 5481
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР