Имам сигнал и от двете страни - и от Гератлиев,

...
Имам сигнал и от двете страни - и от Гератлиев,
Коментари Харесай

Вълчев: Имам сигнали от страна на Ангелов и Гератлиев, тече проверка

" Имам сигнал и от двете страни - и от Гератлиев, и от Ангел Ангелов. Назначил съм инспекция от инспектората на Министерството на образованието. Това сподели през днешния ден в Пловдив министър Красимир Вълчев във връзка абсурда, обвързван със служителя на ведомството и аферата " Ало, Банов съм ".
" Сигналите са отпреди месец, инспекцията стартира преди десетина дни до две седмици и сега е в ход. Сигналите от Ангел Ангелов са за психически тормоз и предпочитание да бъде уволнен, сигналите от Гератлиев са за съгласуваност и изнасяне на информация, би трябвало малко време, с цел да получа резултати ", уточни още Вълчев.
" Имаме притеснителна информация отпреди месеци, въпреки че имахме подозрения преди една година, когато течеше процедурата по оценяване на плановете по Центровете за върхови достижения и Центровете за подготвеност ", уточни още министър Вълчев.
" Тъй като се натрупа информация от повече от два-три източника, първо за приключване на информация, след това за съгласуваност на служителя Ангел Ангелов с съветник на име Иво Костов, бяха подхванати ограничения от страна на изпълнителния шеф. Освен че уведоми мен, той е подхванал ограничения за премахване на служителя вътре от процесите, които касаят оперативната процедура и съответно тези интервенции. Това може би е основало и чувството в служителя, че той ще бъде освободен от януари. Веднъж годишно през януари се пишат оценки и при слагане на най- ниската- 5- се дава опция за преустановяване на правните отношения. Работодател на Ангелов е Гератлиев, аз не съм ", акцентира министър Вълчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР